- #intro -->

Szolgáltatásaink

Webfejlesztés, mobilapplikáció, programozás, grafikai tervezés, support

Modurális fejlesztések

Ha egyedi, látványos, folyamatosan fejleszthető weboldalt keres, akkor ránk van szüksége! Fedezze fel , minden iparágra és minden üzleti folyamatra kiterjedő átfogó megoldásainkat. Nálunk ön válogathatja össze azokat a funkciókat, melyeket használni szeretne , ezáltal tudunk egyedi weboldalt biztosítani az ön számára. Ám ha még kezdő ezen a területen, akkor sem kell aggódnia, hiszen szakértő kollégáink segítenek önnek összeállítani egy kezdő csomagot, mely tartalmaz minden hasznos funkciót, melyre szüksége lehet. Ha úgy gondolja egy modul mégsem önnek való, akkor sincs gond, hiszen ezek bármikor módosíthatóak.

Grafikai tervezés

Ha már megtalálta, milyen weboldalra van szüksége, akkor elkészítünk hozzá egy látványos, egyedi grafikai tervet, így a vásárlók könnyedén megkülönböztethetik versenytársaitól, illetve a cégnek is jó reklám egy igényesen megtervezett, szép és látványos weboldal.

Integrált vállalati megoldások

Mint már korábban említettük, minden általunk készített weboldal fejleszthető, így a már meglévő rendszereket össze tudjuk kötni új rendszerekkel. Legyen szó akár a legújabb fizetési módszerekről, vagy ha számlázó rendszert szeretne alkalmazni vagy akár egyéb lehetőségekre van szüksége cégünk orvosolni tudja problémáját. Ezen felül lehetőség van akár külső szoftverekkel történő integrációra is.

Mobil applikáció

A reszponzív weboldalaknak számos előnye van, azonban tudunk önnek egy plusz szolgáltatást nyújtani, amellyel szélesebb vásárlói réteg elérhető ez pedig nem más, mint egy mobil applikáció. Előnye, hogy platformtól függetlenül elérhető minden okostelefonon egyszerű, letisztult és gyors. Miért is lehet szüksége rá? Mert alkalmazható android mobil webshopként, kiegészíthetőek vele webes szolgáltatások illetve fontos, hogy egyedi szolgáltatásról van szó illetve a versenypiacon is presztízs értékkel bír.

Ügyviteli rendszerek

Cégünk számos beépíthető vállalati megoldással dolgozik, melyek minden kis és középvállalkozás számára hasznosak ilyenek akár az SQL szerverek alkalmazása, kontrolling kimutatások, felhasználóbarát kezelőfelület stb. Az ügyviteli rendszerek kliens-szerver felépítése olyan, hogy az a legnagyobb adatbiztonságot nyújtsa ügyfeleink számára, hiszen a mai világban első a biztonság. Ha még mindig nem győztük meg, akkor kiemelném a support részlegünket, amely bármikor, bármilyen probléma esetén azonnal segítségére lesz.

Support

Manapság, minden cég életében döntő fontosságú, hogy a vevők megismerjék őket ehhez nélkülözhetetlen a különböző online felületeken történő hirdetések, reklámok, eladásösztönző eszközök alkalmazása. Cégünk ebben is segít, hiszen felmérjük a piaci igényeket a konkurenciát és ez alapján készítjük el személyre szabottan a megfelelő marketing tervet.

Ügyfél idézetek

Elérhetőségeink

Szeretnél egy sikeres, jól optimalizált weboldalt/webshopot, ami egyedi elképzelések alapján készül?
Ha igen keress bátran!

Cím

4030 Debrecen, Szabó Kálmán utca 35.

Telefonszám

+36 70 622 3222